Ex-Renners

Na de noodgedwongen pauze omwille van het welgekende Covid-19 virus zal een nieuwe ex-rennerssamenkomst opnieuw doorgaan in 2022. Dit jaar zal er ook een nieuwe wind waaien door de organisatie waardoor deze editie zal verhuizen naar de gemeente Mol (thuishaven van o.a. Wilfried Peeters, Tom Boonen,…). Het principe van het evenement zal niet wijzigen: ook dit jaar zal het weer een gezellig samenkomen, keuvelen en feesten zijn met de mensen die de wielersport erg genegen zijn.

Daar wij in contact gebracht zijn met de vorige organsatie met als  Voorzitter Suske Verhaegen , samen met Jos Van Olmen en Staf  Vanroosbroeck hebben wij het genoegen om dit leuk event verder te zetten zoals  hiervoor vermeld  is .

Het evenement zal plaatsvinden op 12 november 2022 in feestzaal De Kaasboerin, Eerselseweg 99 2400 Mol. De deuren zullen openen om 11u30 stipt en we feesten tot 18u00. We starten traditioneel met een aperitief waarna u kan genieten van een heerlijke menu. Een schitterend amusementsprogramma zal in de namiddag zorgen voor de nodige ambiance.

U kan genieten van dit alles voor een democratische prijs van 75 euro per persoon (dranken inbegrepen tot 18u00). Na 18u00 bestaat de mogelijkheid om nog een drankje te nuttigen maar zijn de prijzen van de uitbater van toepassing. Wij hopen jullie op 12 november 2022 allemaal te mogen ontmoeten en jullie een aangename namiddag te bezorgen.

Inschrijven

Gebruik het onderstaande formulier om in te schrijven tot en met 31 oktober 2022. Na ontvangst van uw betaling op rekeningnummer BE24 8601 0451 3438 van vzw ZKP met betaalvermelding “ex-renners 2022 + NAMEN” zal uw inschrijving bevestigd worden. Gelieve zeker de namen van de ex-renners te vermelden bij de inschrijving zodat we iedereen ook van een naamkaartje kunnen voorzien. Annuleren is mogelijk tot 14 dagen voor het evenement.